null

Kontributi

Përmirësimi i kujdesit mjekësor dhe sjelljeve seksuale.

null

Projekte Mjedisore

Pastrimi dhe mbrojtja e mjedisit tonë.

null

Ndihmoni si Vullnetar

Së bashku për një botë më të mirë!

Shkaqet për Shqetësim!

Kapacitetet Tona

Kapaciteti Menaxherial, Financiare dhe Teknike

Politikat dhe procedurat financiare janë hartuar në një mënyrë që siguron menaxhim efektiv të burimeve financiare të "Për një Shqipëri të Shëndetshme".

"Për një Shqipëri të Shëndetshme" synon të promovojë mënyrat e jetesës me efikasitet në komunitet dhe të lobojë për standarde më të larta të shëndetit për nëngrupet sociale.

"Për Shqipërinë e Shëndetshme", është një organizatë pa anëtarësim të udhëhequr nga bordi, i cili është organi më i lartë i shoqatës.

Rruga që kemi udhëtuar deri më tani

2003

Zbulimin e hershëm dhe parandalimin e kancerit të gjirit dhe kancerit të qafës së mitrës

(2006-2007)

Parandalimi i sëmundjeve të HIV / AIDS dhe IST në mesin e shërbimeve të uniformuara

(2011-2012)

Promovimi dhe mbrojtja e Parkut Kombëtar të Shebenik Jabllanicës.

(2016-2017)

Edukimi i vazhdueshëm për staf mjekesh dhe infermieresh.

Ne kujdesemi per:

Mbrojtja e mjedisit

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi.

Vullnetarët

Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Etiam ultricies nisi vel augue.

Te Gjitha Klasat e Shoqërisë

blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem aecenas nec odio.

Burime Njerzore

Et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut tincidunt tempus.
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian